Pagina de confidentialitate


INFORMARE

LCL Grup SRL este inregistata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub Nr. 7968/ Autoritatea Nationala de supraveghere a prelucrarilor datelor cu caracter personal.

LCL GRUP S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal (numele si prenumele, data si locul nasterii, formare profesionala, loc de munca, functie si date de contact) prin mijloace automatizate si manuale.

Scopul colectarii datelor il reprezinta selectia si plasarea fortei de munca, evaluarea, consilierea si dezvoltarea personala. Nu sunteti obligat sa ne furnizati datele de mai sus. Acestea ne sunt necesare in vederea facilitarii accesului dumneavoastra catre potentialii angajatori. Refuzul dumneavoastra de a ne furniza datele determina neinscrierea dumneavoastra in baza de date a LCL GRUP SRL. Consimtamantul dvs. expres si neechivoc cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se va considera acordat din momentul in care veti transmite datele dvs. cu caracter personal catre LCL GRUP SRL sau din momentul publicarii acestora, daca le-ati facut publice, in prealabil.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre LCL GRUP SRL si sunt comunicate numai potentialilor angajatori ai dumneavoastra, care se afla in relatii contractuale cu LCL GRUP SRL. Mentionam ca datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi transferate in strainatate.

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastra legale, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la LCL GRUP SRL.

DREPTURILE CANDIDATULUI Conform prevederilor Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de:

  • dreptul de acces la datele furnizate;
  • dreptul de interventie asupra acestora, putand solicita modificarea lor;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Puteti solicita reevaluarea oricarei decizii care va afecteaza in mod semnificativ, daca aceasta a fost luata exclusiv pe baza unei prelucrari automate de date cu caracter personal;
  • dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea acestora;
  • dreptul de a petitiona.

Parteneri