Termeni si conditii


Clauza de exonerare de raspundere

Prevederi generale

Termenii prezentei clauze de eliberare de raspundere (denumita in continuare "Clauza") se aplica acestui web-site (www.LCLconsulting.ro) al LCL Grup SRL, cu sediul in Str. Ferme M nr 14, Vila Rosa, Otopeni, Ilfov, Romania si inregistrata la Registrul Comertului Ilfov sub nr. J23/1566/14.10.2004 ("LCL Grup SRL"). Va rugam sa cititi aceasta clauza cu atentie. Prin accesarea acestui web-site si/sau prin folosirea informatiei puse la dispozitie prin sau pe aceasta pagina web, sunteti de acord cu prevederile prezentei Clauze. in cazul vreunui conflict intre termenii si conditiile unor anumite produse si servicii si aceasta Clauza, conditiile specifice respectivelor produse si servicii vor prevala. Utilizarea acestui web-site Informatiile furnizate pe sau prin aceasta pagina web nu trebuie folosite ca substituent pentru nici o forma de consultanta. Deciziile luate pe baza acestor informatii vor fi luate pe contul si riscul dvs. Cu toate ca LCL Grup SRL intentioneaza sa ofere informatii precise, complete si actualizate, care au fost obtinute din surse considerate de incredere, LCL Grup SRL nu ofera garantii sau certitudinea expresa sau implicata, cu privire la faptul daca informatiile furnizate pe sau prin prezentul web-site sunt precise, complete sau actualizate. LCL Grup SRL nu certifica si nici nu garanteaza faptul ca acest web-site functioneaza fara erori sau intreruperi. Nu este permisa utilizarea acestui web-site intr-un mod care ar impiedica folosirea acestuia de alti utilizatori Internet, care ar putea duce la periclitarea/punerea in pericol a functionarii acestui web-site si/sau care afecteaza informatiile furnizate pe sau prin acest web-site sau a software-ului pe care se bazeaza.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

LCL Grup SRL este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 7968. LCL Grup SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale colectate prin intermediul site-ului www.LCLconsulting.ro. conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Orice persoana care acceseaza site-ul isi exprima in mod expres si neechivo consimtamantul pentru ca aceste date sa fie prelucrate de catre LCL Grup SRL. Persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au conform Legii nr. 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul de informare (art.12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), dreptul de a se adresa justitiei (art. 18). Inregistrarea pe site-ul www.LCLconsulting.ro. presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre LCL Grup SRL, atat in scopuri de marketing, pentru oferirea serviciilor LCL sau ale partenerilor LCL, oferirea de servicii pe internet, statistica, cat si pentru transferul datelor cu caracter personal. Informatii, produse si servicii ale tertilor in cazul in care LCL Grup SRL ofera link-uri catre pagini web ale tertilor, aceasta nu reprezinta o aprobare din partea LCL Grup SRL cu privire la produsele sau serviciile oferite pe sau prin asemenea pagini web. Utilizarea acestor legaturi se va efectua in totalitate pe riscul dvs. iar LCL Grup SRL nu accepta preluarea nici unei responsabilitati pentru continutul, utilizarea sau disponibilitatea respectivelor pagini web. LCL Grup SRL nu a verificat veridicitatea, precizia, rezonabilitatea, fiabilitatea, completitudinea continutului respectivelor pagini web.

Proprietate intelectuala

LCL Grup SRL isi pastreaza toate drepturile (inclusiv de drept de autor, marci inregistrate, brevete, ca si orice alte drepturi de proprietate intelectuala) referitor la toate informatiile furnizate prin sau pe acest web-site (inclusiv toate textele, elementele grafice si logotipurile). Nu aveti dreptul a copia, descarca, publica, distribui sau reproduce in niciun fel informatiile continute pe aceasta pagina web, sub nici o forma, fara aprobarea prealabila scrisa din partea LCL Grup SRL. Cu toate acestea, puteti tipari si /sau descarca informatii continute in aceasta pagina web, pentru uzul dvs. personal. Legaturile catre pagina web a LCL Grup SRL nu sunt permise fara aprobarea prealabila scrisa a LCL Grup SRL.

Comunicatii on line

Mesajele pe care le transmiteti catre LCL Grup SRL prin e-mail ar putea sa nu fie securizate. LCL Grup SRL va recomanda sa nu transmiteti informatii confidentiale catre LCL Grup SRL prin e-mail. Daca va hotarati sa trimiteti orice mesaj catre LCL Grup SRL prin e-mail, dvs. acceptati riscul ca respectivul mesaj sa fie interceptat, folosit necorespunzator si modificat de catre o terta parte.

Excluderea raspunderii

LCL Grup SRL nu vor raspunde pentru nici o dauna directa, indirecta, speciala, incidentala, consecventiala, punitiva sau exemplara, inclusiv, dar fara a se limita la pierderi financiare, profituri pierdute sau incalcarea imaginii de marca (chiar daca LCL Grup SRL a fost avertizata cu privire la aceasta posibilitate) survenite in orice mod, dar fara a se limita la (i) orice deficiente, virusi sau alte defectiuni produse vreunui echipament sau software, in legatura cu accesul la acest web-site (ii) informatia furnizata ?n acest web-site, (iii) interceptarea, modificarea sau folosirea necorespunzatoare a informatiilor transmise catre LCL Grup SRL sau transmise catre dvs., (iv) functionarea sau lipsa de disponibilitate a acestui web-site, (v) utilizarea necorespunzatoare a acestui web-site, (vi) descarcarea sau utilizarea altor produse software puse la dispozitie prin acest web-site, sau (vii) pretentii ale tertilor cu privire la utilizarea acestui web-site. Excluderea raspunderii se realizeaza totodata in beneficiul directorilor si angajatilor LCL Grup SRL.

Legislatia aplicabila

Acest web-site si Clauza de eliberare de raspundere vor fi guvernate si interpretate conform legislatiei Romaniei. Toate disputele care rezulta din, sau in legatura cu prezenta Clauza vor fi transmise spre solutionare exclusiva catre instantele din Romania.

Modificari

LCL Grup SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in orice moment, fara preaviz. Este recomandabil sa revedeti informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in mod periodic, pentru a constata modificarile.

 


Parteneri